به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اکرم السادات شریفی، مدیرعامل شرکت هوا تجهیز بهار در خصوص فعالیتهای این شرکت اظهار داشت: این شرکت به صورت تخصصی بر روی طراحی و تولید انواع کمپرسورهای بدون روغن، دستگاههای اکسیژن ساز، نیتروژن ساز و جداسازی گاز کربنیک فعالیت دارد.
همچنین هماکنون در حوزه پزشکی و صنعتی، تولید کننده دستگاههای اکسیژن ساز، نیتروژن ساز، کمپرسورهای فشار بالا بدون روغن اکسیژن مناسب برای شارژ کپسولهای اکسیژن تا فشار ۱۵۰ بار، کمپرسور فشار بالا نیتروژن مناسب جهت شارژ کپسولهای نیتروژن، جداسازی و ذخیره گاز کربنیک و آنالایزر گازهای CO2, CH4,H2,N2,O2 است.
وی افزود: این شرکت به صورت خاص در حوزه صنعت دارای دستگاه اکسیژنساز صنعتی با خلوص ۹۹/۵ درصد مناسب برای برش انواع ورقهای فولادی و دستگاه اکسیژنساز صنعتی با خلوص بیش از ۸۵ درصد مناسب برای لحیم کاری طلا، نقره و مس است.
وی گفت: در حوزه پزشکی، شرکت هوا تجهیز بهار دارای دستگاه اکسیژنساز پزشکی با ظرفیت ۱۰ لیتر خانگی با خلوص بیش از ۹۳ درصد، دستگاه اکسیژن ساز پزشکی با ظرفیت ۵۰ لیتر کلینیکی با خلوص بیش از ۹۳ درصد است.
مدیر عامل شرکت هوا تجهیز بهار در خصوص کاربردهای دستگاه خالص ساز نیتروژن افزود: از این دستگاه میتوان در برش لیزر، صنایع دارویی، احیای چاههای نفت و گاز و عملیات حرارتی استفاده کرد.
وی درباره کاربردهای دستگاه نیتروژن ساز نیز گفت: کاربرد این دستگاه در صنایع نفت، نگهداری و بستهبندی صنایع غذایی و همچنین Gas seal blanketing, Explosion prevention و Brazing است.
مدیرعامل شرکت هوا تجهیز بهار در خصوص احتراق به روش تزریق اکسیژن در سوخت و مزایای آن اظهار داشت: این روش یکی از معدود روشهای جلوگیری از انتشار که در حال حاضر در سطوح بالا و در مقیاس صنعتی در دسترس است و افزایش ظرفیت تولید گندلهسازی و کاهش مصرف سوخت و کاهش غبار خروجی از کوره را دارد و همچنین امکان استفاده از دی اکسید کربن جمعآوری شده در صنایع نفت و گاز جهت انجام فرایندهای لازم از جمله مزایای این روش است.
وی همچنین در خصوص شروع فعالیت شرکت و توسعه آن از سال ۹۹ تاکنون، گفت: در ابتدای فعالیت، دستگاه کمپرس اکسیژن ساز ۵ لیتری خانگی و سپس دستگاه اکسیژن ساز ده لیتری در دوران کرونای دلتا تولید و پس از کسب مجوزات لازم به برخی بیمارستان ها ارائه شد.
وی افزود: پس از آن تولیدات این شرکت در حوزه کاربردهای اکسیژن در صنعت وارد شده و برای کارگاههای کوچک، پرورش ماهی و دستگاه های اکسیژن سازی ۴۰ لیتری برای کلینیک ها و بهداریها و .. پس از آن استفاده اکسیژن در فراوری خاک روی سولفور توسعه یافت.
وی گفت: دستگاه های اکسیژن سازهای پزشکی و صنعتی، کمپرسور بدون روغن ۳۰۰ وات و ۱۵۰۰ وات، فراوری خاک روی سولفور سه محصول اصلی این شرکت بوده اند که هم اکنون در فازهای بزرگ و صنعتی توسعه یافته است.
شریفی، در خصوص پروژه ملی مناطق نفتی جنوب عنوان داشت: این پروژه برای بار اول در این منطقه با وسعت ۱۵۰۰ مترمکعب در ساعت با خلوص ۹۹.۹۹ درصد با فشار ۵ هزار PSI و تزریق در چاه به صورت سیار با تامین کنندگی مالی صندوق نفت با بودجه ۱۱۹ میلیاردتومان بصورت سه ساله در حال اجرا است.
وی همچنین به آخرین مجوز دریافتی در حوزه دانشبنیان اشاره کرده و گفت که مجوز فراوری خاک روی سولفور به روش لیتینگ تحت فشار، محصولی است که در فرآیند شمش روی استفاده می گردد و هم اکنون در حال توسعه و دریافت مجوزات لازم برای آن هستیم.
گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حدود ۷۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در خود، به طور تخصصی به رفع نیاز فناورانه صنایع میپردازد. صنایع پیشرفته نظیر صنعت هوا فضا، نفت، گاز، پتروشیمی، تجهیزات پزشکی و همچنین صنعت فولاد، از جمله صنایعی هستند که از محصولات این شرکتها برای پیشبرد اهداف خود در عرصه تولید استفاده میکنند.
تعداد بازدید : ۶۹ تاریخ: 1403/08/16
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مهندس آقابابایی مشاور رئیس شهرک در توسعه همکاریهای راهبردی شد
مهندس سودابه آقابابایی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنو…